RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÓ – 2020.03.08

Tisztelt Partnereink, hallgatóink!

Sajnálattal értesítünk bennetek, hogy a március 8-tól életbelépő járványügyi korlátozások miatt a folyamatban lévő és induló anyagvizsgáló képzéseink elméleti oktatását ONLINE formában folytatjuk, a gyakorlati oktatásokat elhalasztjuk a korlátozások végéig.

A tegnap nap folyamán megérkezett hozzánk az OAH tájékoztatása a sugárvédelmi vizsgák megtartásával kapcsolatban. Sajnos április 7-ig sugárvédelmi vizsga még ONLINE formában sem szervezhető. Így azt a döntést hoztuk, hogy márciusra 22-23-ra tervezett tanfolyamot bizonytalan időre elhalasztjuk.

A sugárvédelmi és MOL EBK képzéseket érintő formai változásokról jelenleg egyeztetés zajlik a hivatalokkal. A határozatok megjelenéséig kérem minden már jelentkezett kolléga türelmét.

A képzésekkel kapcsolatos további információkról minden jelentkezett résztvevőt értesíteni fogjuk.

Bízunk benne, hogy április 7. után már jobb hírekkel tudunk nektek szolgálni. Megértéseteket és türelmeteket előre is nagyon szépen köszönjük!

Jogszabályi háttér:

Magyar Közlöny 36. száma tartalmazza A Kormány 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról jogszabályt, melynek 7. része Az oktatással kapcsolatos ideiglenes védelmi intézkedések 11. § (6) rendelkezése alapján

„A felnőttképzésben vizsga nem szervezhető. Az e rendelet hatálybalépésekor már megkezdett és folyamatban lévő, illetve újonnan meghirdetett vizsgát el kell halasztani.”

Hatályba lépés: 2021. március 8.-tól 2021. április 7.-ig érvényes a korlátozás.

Megosztás