Játszóeszközök ellenőrzése, vizsgálata

Gyermekbaleset történt!!” – ezt a hírt az ember mindig megdöbbenve látja, olvassa, hallja. Biztos abban, hogy az a játszótéri eszköz, amit Ön működtet vagy felügyel, nem jelent balesetveszélyt az ott játszó gyermek számára?
Erre a kérdésre válaszolnak Önnek az AGMI ZRt Minőségügyi és Szakértői Irodájának munkatársai.
Ezt a szolgáltatásunkat önkormányzatoknak, óvodák, bölcsődék vezetőinek ajánljuk.
A már használt játszóeszközöknél ­olyan veszélyforrásokkal kell szembenézni, mint pl.instabilitás, beszorulás (fej, ujj, láb, nyak), ruha beakadása, elégtelen ütéscsillapítás, kiálló éles helyek, alacsony korlátok és mellvédek, hiányos szerkezet, esési és szabad terek átfedése.
Mivel járhat ez?

A gyermeket ijedség, baleset, sérülés, esetleg tragédia érheti, és több esetben már érte is, a szülőt bánat és jogos harag. A közvélemény felzúdul, majd következik a jogi felelősségre vonás. És persze megjelenik a mindenható sajtó!

Játszótéri eszközök ellenőrzése

Megfelelő...

Játszótéri eszközök ellenőrzése

… és nem tanúsított ülőkék miatt nem megfelelő játszóeszköz.

A veszélyek elkerülése érdekében a 78/2003. (XI.27.) GKM rendelet előírja a játszóeszközök használatbavételt megelőző, és az azt követő, négyévenkénti ellenőrzését. Az MSZ EN 1176 szabványsorozat szerinti ellenőrzések feltárják a hiányosságokat, amelyek megszüntetésével a veszélyek elháríthatók!
Az AGMI ZRt Minőségügyi és Szakértői Irodája kijelölt szervezetként vállalkozik a játszóeszközök ellenőrzésére.
Forduljon hozzánk bizalommal, kérje ajánlatunkat!

Kérjen most ajánlatot!

Név (kötelező)

Cégnév

Telefonszám

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet