Fitnesz eszközök tanúsítása

2020. november 30-án lépett hatályba a 24/2020. (VII. 3.) ITM rendelet az „Egyes szórakozta...

2020. november 30-án lépett hatályba a 24/2020. (VII. 3.) ITM rendelet az „Egyes szórakoztatási célú berendezések, létesítmények és ideiglenes szerkezetek, valamint szórakozási célú sporteszközök biztonságosságáról”.

fitnesz parkok tanusitasa agmi zrt

A rendelet hatályba lépésétől a hatáskörébe tartozó termékek forgalomba hozatalára, üzemeltetésére és használatára hasonló szigorú előírások érvényesek, mint például a játszótéri eszközök esetén.

A Rendelet 9. § szerint az üzemeltető a szórakoztatási célú berendezés, létesítmény, ideiglenes szerkezet, valamint a vasalt út kivételével a szórakozási célú sporteszköz üzemeltetését akkor kezdheti meg, ha rendelkezik hatályos megfelelőségi tanúsítvánnyal. Az üzemeltető a megfelelőségi tanúsítványt az üzemeltetés helyszínén tartja.

A kültéri fitnesz eszközök és kondigépek megfelelőségének megítélése az MSZ EN 16630:2015 számú szabvány előírásai alapján történik.

A BFKH által kijelölt szervezetként vállalkozunk a 24/2020. (VII. 3.) ITM rendelet 1. számú mellékletének:

  1. 4. pontja alá tartozó olyan, nem nevesített szórakozási célú sporteszköz – amely esetében teljesül az, hogy azokon 1 méternél nagyobb, de 5 méternél kisebb magasságba lehet felmászni, felemelkedni, vagy ebben a magasságban végezhető a mozgás, valamint
  2. 2.1. pontja alá tartozó kondiparkok, kültéri fitnesz eszközök

vizsgálatára és a vizsgálati eredményeken alapuló tanúsítására a 24/2020. (VII. 3.) ITM rendelet előírásai szerint.

A vizsgálat és a tanúsítás kérelemre történik.

Kérjen most ajánlatot fitnesz eszköz tanúsítására!

Tartalom

Kérje ajánlatunkat az alábbi űrlapon!

Szakmai kérdések esetén keressen bennünket bizalommal!

Kapcsolat - Ajánlatkérés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
Email*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Copyright © 2010 - 2024 agmi.hu – AGMI Anyagvizsgáló és Minőségellenőrző ZRt. - Roncsolásmentes anyagvizsgálat, roncsolásos anyagvizsgálat, játszótéri eszközök felülvizsgálata, sugárvédelmi tanfolyam